Jag har inge liv:D

BEKÄNNELSER

  • Jag är så otroligt, sjukt beroende av choklad
    jag äter choklad varje dag. det är det bästa som finns, så sjukt gott och hjälper mot allting, när jag är ledsen, eller när jag har mensvärk. varje mattelektion måste jag ha en marabou annars funkar det inte. och min mattelärare vet om det så han låter mig gå och handla det på lektionen.. jag älskar choklad!
  • Jag har fobi mot spindlar
    jag vet faktiskt inte varför men det bara är så, dom är så sjukt äckliga och håriga och har så många ben.. usch, nä dom klarar jag verkligen inte av, såfort jag ser en eller hör att det är någon spindel i närheten av mig så börjar jag antingen skrika eller gråta och springer där ifrån.
     
  • Jag möblerar om minst typ varannan vecka
    klarar verkligen inte av att det ser likadant ut för länge, det blir så otroligt tråkigt. dessutom är jag intresserad av inredning så det är roligt att göra om lite då och då. får panik om jag inte gör om det när jag tröttnat, då flyttar jag in till min syster.
  • Jag klarar inte av att åka/gå på broar
    när jag var liten så kommer jag lite suddigt ihåg att jag tittade på någon dukumentär med min pappa om någon bro i USA tror jag som hade kollapsat, sen dess har jag fått rysningar varje gång jag åker på en bro, jag blunder alltid och sitter och spänner mig. och det är ännu värre när jag ska gå över en bro, då kutar jag samtidigt som jag blundar på något sätt, nej det är hemskt!
    • Jag är bra på Matematik
      jag har typ en mattehjärna, lär mig saker jätteenkelt och de stannar där. ibland fattar jag inte ens själv varför eller hur jag kan vissa saker men det bara är där, skitskumt, men skönt, för har skitenkelt för det och tycker desstom det är roligt eftersom jag knappt behöver anstränga mig.

 

 

Kort dag :D

Hejhej, just nu sitter jag på bussen efter en typ fett onödig "promenad"... Idag så hade jag 1000 håltimmar och bara 2 riktiga lektioner och ett prov, så jag slutade för 40 minuter sen. Då skulle jag ta bussen hem och när jag väl satt på bussen kom jag på att alla provsaker som jag måste ha i helgen ligger kvar i skåpet, så de bara att gå av vid bussgaraget och gå tillbaka till skolan och sen vänta på nästa buss, som jag sitter på nu. Så otroligt inte klumpigt gjort.. Men det är typiskt mig så ja, fast nu när jag kommer hem ska jag plugga och äta för ska spela cup ikväll! :D lycka till!!! Tack :D (hahahahumor) PUSS

Sann vänskap hittar alltid tillbaka

Hejhej! Idag har jag skrattat, gråtit av både ilska, sadness och lycka och skrikit.. En konstig dag kan man säga. Men bortsett från det så har det ju faktiskt snöat! Är det bara jag som tycker det är så vackert när det blir snö på träden!? Sjukt fint! Men ja, snart kommer jag somna, ni vet när man blir så trött av att gråta.. So boken kommer va med mig under hela natten tror jag, prov imorgon som vanligt, andra världskriget-.- men det måste jag fixa! Så godnatt allihopa:)

Sängen ropar

Godnatt, sorry för att jag inte hann lägga upp inlägg om tips osvosv.. Va verkligen tvungen att plugga till spanska provet imorgon.. Wish me luck! Godnatt!

Dagens

Tröja - Moas, Jeans - BikBok, Uppsatt hår, Uggs
 

Skolan tar upp hela mitt liv

Hallå! Nu har jag typ SO lektion, fast de är lite slappt, ingen lärare, så jag och Moa och några randoms sitter själva i ett klassrum och typ snackar och lyssnar på musik. Fast borde plugga för våran vecka och nästa är så sjukt mycket prov inlagda! Alla lärare tar allt 2 veckor innan lixom?! Dom är så snälla..-.- jaja jag uppdaterar senare idag, tänkte lägga upp dagens outfit och några tips:) puss! :*

No lektion

Haha näähä?? :'D

Jag vill inte gå upp

Godmorgon! Eller nått.. Jag ligger i sängen just nu, och min buss går om en halvtimme.. Asså jag pallar inte.. Godnatt

----------

Godnatt

Nu tänkte jag lägg mig och mysa i den här stora sköna saken! Puss på er!

Videoblogg

det är väl självklart att startbilden ska vara när man är som snyggast.. men detta är min och Moas dag iaf, första videon och hade inte ork eller tid att göra en ny så aa hata inte ;)

 

 

Mysdejt

Sitter vid Moas köksbord och pluggar på spanskan med henne just nu! Det är mysigt, och snart ska vi åka och köpa skor!! :D

Hemma hos Moa

Vi har lunch nu/halv håltimme. Hade ju gympaprovet, det gick faktiskt skitbra! :D Kan såklart bero på att jag spenderade hela NO lektionen till att plugga! Haha, men just nu är jag, Moa, Markus, Benny och Robin hemma hos Moa och har nyss ätit och nu lyssnar vi bara på musik och jag bloggar. Ikväll tror jag det kommer något slags videoinlägg om jag vet hur man gör.. Men aa, här kommer några systerkamera bilder på mig och Moa :P
 
 
 

Mobilblogg från sängen :)

Nu hade jag tänkt att ligga här i sängen så länge jag orkar för att plugga till gympaprovet jag har imorgon.. Ja jag vet, de är stört att man har det.. Men det måste göras iaf! Så godnatt då! Puss:*

Amen hejhej!

 
Tjena! Jag har nyss skaffat blogg så det finns lite att göra på den som ni kanske ser.. Men ja, lite fakta om mig kanske, jo jag heter Emma Kämpe Karlsson, och ja, Kämpe är mitt riktiga namn. Jag spelar fotboll i Tyresös Damjuniorer på min fritid. Umgås med kompisar, sover, pluggar, äter. Det är väl typ så mitt liv ser ut haha! Men jag ska försöka uppdatera nästan varje dag iaf, så hoppas ni fortsätter läsa :)

RSS 2.0