Emma och Lindas 2012!

Alla vet hur galna jag och Linda är. Det finns inte så mycket mer att säga. Videon visar våra personligheter som vi skapat tillsammans. Vi har även världens sämsta humor! O det är bara vi som förstår den! Jag älskar dig bästis! Även när jag inte vill :P

Rensar ut julen

Godmorgon! Idag vaknade jag halv 1. Har nyss ätit klart min frukost, nu städar vi undan alla julprylar och granen ska ut så den ser naken ut nu. Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch efter jag varit sjuk, känner mig bättre nu så det är bra. Kramis

Fredagskväll

Sitter och tittar på film med min familj och äter godis, thihi. Förlåt för sugig bloggning.. Pussen

Favoriter just nu

 

Foodgasm

Hemma idag igen

Blev frisk igårkväll somsagt, men imorse mådde jag illa och hade sjukt ont i halsen.. Så de suger ju, speciellt på en fredag! Men nu har jag gått upp ur sängen iaf och håller på och göra en god frukost, så vi hörs senare! Ser dessutom förjävlig ut men jag är sjuk så bry er inte.

Sleep tight

Stolt

Nu har jag ätit och pluggat! Känner mig jätteduktig faktiskt! Gjort mina två engelska uppgifter som ska vara klara nästa vecka. Och så mår jag bättre nu så det blir skolan imorgon:)

Duscha, smörja in mig, bli fräsch

Åh vad jag vill ha ett bubbelbadkar just nu! Men nej, det har jag inte.. :( Så jag hoppar in i duschen nu och tänkte fräscha till mig lite och hoppats på att må bättre efter det. Jag hoppar träningen ikväll också så måste ta igen det någon annan dag, ska ha fys. Men puss vi hörs senare!

Pepptalk

Även fast du inte alltid mår som bäst, eller är som starkast.
Försök alltid.
Låt aldrig någon krossa dig!
Stå upp för dig själv och låt ingen trycka ner dig!
Tro på dig själv och gör det du känner är rätt och strunta i alla andra.
Gå din egna väg och va stark!

Visste du att..

Jag älskar sådana program som CSI, NCIS osv
Jag är sjukt rädd för clowner och dom som klär ut sig till tex bamse eller någon annan figur, sjukt overkligt och jätteläskigt. Springer alltid undan då och gömmer mig
Jag har två täcken i min säng och använder alltid båda under en natt, byter när det  blir för varmt
Jag älskar att inreda och fixa med möbler och prydnader så det blir snyggt och fint
Jag är inte en av dom tjejerna som älskar Justin Bieber
Just nu så är inte mitt liv en dans på roser när det gäller vänner osv
Jag kan inte dricka mjölk på morgonen

Sjuk

lite morgoninsperation
Godmorgon! Jag vaknade vid 7 idag av att jag hade enormt ont i både huvud och mage så jag tog en tablett och somnade om ett tag. Sen blev jag tvingad att gå upp ändå och äta frukost och se om det blev bättre. Men nej, det blev det inte så jag valde att stanna hemma idag. Jag somnade om och vaknade vid 11 av telfonen.. Nu har jag tagit lite glass och ska sätta på en film, in her shoes med Cameron Diaz. Så vi hörs senare!
 

Hoppas på en bättre dag imorgon

Nya avsnittet av pll!!

Nu ska jag titta på avsnitt 14 av pretty little liars :D
Jag och min lillasyster äter glass och dreglar sönder oss av längtan nu så hejdå!

Min elaka bästis

Hon mobbar mig mentalt och fysiskt varje dag

Tips mot mensvärk!

Hej alla tjejer! Jag tänkte ge asbra tips för er som har mensvärk. Själv har jag så enormt ont i nästan 2 hela dagar, ligger bara och gråter och kan inte röra mig.. Men det här brukar hjälpa mig ↓
 
Choklad!
Det är det nog inte bara jag som tycker? Det är ju standard för brudar med mensvärk. Men faktiskt även sant, det lindrar jättebra! Vet inte om det är för man får något annat att tänka på, man kanske kan äta vad som helst, men choklad äger iaf mot mensvärk!
 
Värmekudde/ Vetevärmare!
Eftersom det är magen du har ont i och kanske ryggen när du har mensvärk så funkar den här kudden kanonbra! Det är små vetekorn i den som du värmer i mikron så länge som det står är rekomenterat. Superenkelt. Sen lägger du den bara över magen där du har ont, värmen lugnar ner magen och lindrar smärtan sjukt bra! Eller iaf på mig. Och om den börjar bli lite kall igen är det bara att ropa på din mamma, pappa eller syskon att dom får värma den igen ;) Finns att köpa lite överallt, i matbutiker tror jag och sådana som Rusta och Ö&B.
 
Ligg bekvämt i fosterställning!
Har alltid och kommer alltid att funka för mig. Kryp ihop till en boll med din värmekudde och din choklad så blir allt finfint efter ett tag! När du ligger sådär så drar det inte så mycket i magen som när du sitter upp eller ligger rakt.
 
Dom flesta brukar tipsa om att gå ut och springa eller sträcka på dig, men det förstår jag mig inte på! Då gör det väl ännu ondare, ist för att du bara kan lägga dig ner och ta det lugnt och utav dehär tipsen må så bra som möjligt! Hoppas ni provar de och att det funkar! Puss

Redo för att sova

Nu har jag duschat, haft i hårinpackning, och värmeskydd tills imorgon. Smort in mig och fixat mitt löshår, satte i inpackning i det också och låter det va under natten. Kan man göra så..? Hoppas det! Haha men godnatt sötnosar! Sov gott.

Film

Hejhej! Sitter hemma hos Moa och tittar på film, the hottie and the nottie. Sen ska vi plugga lite tror jag. Puss

Keep going!

Påväg till skolan

Godmorgon, den här tiden borde jag vara stendöd. Men nej, nu ska man upp till skolan vid 8, hur kul? :( sitter iaf på bussen nu och är snart framme så vi hörs sen, puss!

Godnatt

Nu har jag nyss duschat och känner mig fräsch! Ska gå och lägga mig. Det är ju faktiskt skola imorgon och om jag ska orka upp vid halv 7 så är det dags nu, så puss och godnatt! :)

Oj, vart tog dagen vägen?

 
oldie
Nu är klockan 4, det kanske är dags att äta någonting.. Herregud vad tiden bara sprang iväg!
Ska nog göra några goda ugnsbröd och dricka juice, sätter troligtvis på en film. Pussar 
 

Hjälp mig!

Just nu håller jag på med några tidsinställda inlägg så ni har något att läsa när jag inte har tid att blogga, det är massa bra tips om olika viktiga saker, så håll utkik! :)
Men hörrni, jag skulle vilja ha tips på vad det är ni vill att jag ska skriva om! Om ni vill ha mer collage, flera listor eller bekännelser kanske? Kom ihåg att det är för eran skull så kommentera och hjälp mig!! ↓↓↓

Before i die - avklarade

Här är saker jag alltså redan har gjort!

I want so bad!

 
ipbnkl
 
 

Jofama jacket
3 885 SEK - nelly.com

LTB by Little Big denim jeans
760 SEK - conleys.de

Jeffrey Campbell black high heels
1 245 SEK - ssense.com

Jeffrey Campbell platform booties
1 260 SEK - nelly.com

MICHAEL Michael Kors michael kors tote
2 465 SEK - farfetch.com

7 januari 2013

Man kanske inte kan säga godmorgon direkt, men jag har legat i sängen sen jag vaknade och fixat med bloggen. Så det är fortfarande morgon för mig. Men hörrni, blev det fint? Kommentera! :D Idag har jag faktiskt inga planer alls.. Blir nog flera filmer, eftersom jag är ensam :( Är det nån som vill komma förbi och göra mig sällskap i min ensamhet så är du/ni mer än välkomna! Hörs senare, puss!

Godnatt kära ni

Ni, mina bloggläsare, ni är dom ändå jag har just nu, sadeface. Är helt totalt forever alone faktiskt. Har inga vänner som kan/vill/står ut med att umgås med mig.. Hej då och godnatt.

Kalas

Jag kom nyss hem ifrån min kusins kalas. Han fyllde år. Nu ska nog jag och mamma titta på Tough Love. Vi har ungefär 8 timmar inspelat så vi borde börja nu, hihi.
Outfit för idag på kalaset: Blå jeans - BikBok // Grön stickad tröja - Gina Trikot // Lockat hår // Hunter stövlar

Sätter i mitt löshår- tutorial

Jag fick en frågan om sminkvideo och en hur jag sätter upp mitt löshår. Jag gjorde en sminkvideo, och ja.. Den bara sög jättehårt. Så nej den kommer inte upp. Men här är en tutorial på hur jag sätter i mitt löshår och fixar det osv. Puss

Visste du att...?

i början av 2012

♥Jag älskar att städa. Inte damma och dammsuga osv, det suger. Men att ha det fint och hålla ordning. Det är inte ofta jag har det stökigt i mitt rum, kanske ibland när jag knappt har tid men då är det mest kläder som lgger lite här och var. Jag har alltid koll på mina grejer och plocka typ iordning flera gånger om dagen.

♥Jag fyller 16 år om 126 dagar. Alltså den 12 maj. Då ska jag satsa på att övningsköra nästan direkt tror jag. Jag är fett taggad på det. Fast rädd typ, hehe. Har tvingat mamma och pappa att byta bil innan det. Nu har vi automat men hallå, det går ju inte att övningsköra med :D

♥Jag har moppe. Alltså har jag tagit moppekort (haha) och har väldigt stor fördel när jag ska ta kursen↑.

♥...och jag har dessutom krockat hehe.. In i en stor skåppostbil. Moa va också med och det var första gången jag skjutsade henne, lol. Det var vid Handens Närsjukhus och vi hade en buss bakom oss när vi bara låg där på marken och jag hade moppen över mitt ben, ingen stannade och hjälpte oss eller någonting. Det värsta va väl att inte ens han vi krockat in i stannade.. Skumt va? Dessutom har jag en minneslucka där ifrån, läskigt.

♥Jag har tre stora speglar i mitt inte så jättestora rum. Vad kan man säga? Jag tycker om att se på mig själv?! Vem gör inte det lixzzom?? LOL, nej haha! Men det bara blev så, gillar speglar eller något.

♥Just nu lyssnar jag på Emeli Sandé som är min favorit artist. Har äntligen hittat nån, annars har jag aldrig någon speciell, bara massa olika.

Sminkat mig och fixat håret

 
Goddag! Haha! Såhär ser det oftast ut efter jag är färdigfixad, och idag är det inte alls stökigt om man jämnför.. Hehe, men snart kommer det ut en tutorial på hur jag sätter i mitt löshår så håll utkik! Pussar

 

St cupen

Hejdå

Knäpp, ful och tråkig

Hihi pussss

Följ mig på instagram

Om ni vill se mer bilder som inte alltid kommer upp på bloggen, så följ min ig!

@emsavemsa

Trololol

Jag vet att jag suger på det här, men somsagt är det lov.. Säger inte att jag kommer bli bättre på det när skolan börjar men vi får se, för just nu får jag ingen inspiration och då sjunker blogglusten totalt..

Men iaf, idag ska jag spela st, åker till slottshallen vid 5. Spelar 18.40 osvosv ända tills 11 tror jag! Just nu tittar jag på skidåkningen, låter trist va? Ja, det är exakt vad det är.. Pussar

Tidig kväll

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Eller ligger i sängen och kollar på nån film på 7an. Kommer somna snart så godnatt!

Filmkväll med lillasyster

Jag vet att bloggen typ jättesuger just nu.. Men det är för att för det första har jag ingen data, för det andra så har jag ingen kamera, och det är inte roligt att lägga upp iPhone bilder hela tiden.. Men jag ska spara pengar nu så jag har råd med en systemkamera och då också få photoshop! Men ska försöka uppdatera mer. Nu tittar jag på film med Sanna. Typ så mitt lov sätt ut ;)

Min pappa är galen

Hejhej! Vaknade typ upp idag av att en 55 tums smart tv kom hem till oss som pappa tydligen köpt väldigt spontant... Haha han är galen! Och sen så ringde nyss mäklaren och sa att huset vi har velat ha i de senaste 2 åren är till salu igen, så ja min familj har varit ovanligt glada och hypade idag! Haha idag blir det en degdag. Puss

Hola

Hejsan, nu är jag helt död.. Jobbade till lite över 11, åkte hem och åt frukost sen så har jag bara allmänt typ dampat och varit jobbig mot min syster! Haha:) men nu kollar jag på film med henne, ligger i sängen och löser problemet helt enkelt!

Godmooooorgon

Jag gick upp för en halvtimme sen och sitter nu i bilen påväg till trollbäcken, TAGGA.. Åh kommer somna. Ses brudar!

2012 lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag åkte utomlands utan mina föräldrar.
 
Hur har ditt 2012 varit? Det har varit både toppen och skitdåligt
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Det hoppas jag verkligen. Ska satsa på både fotbollen och skolan. Sen ska jag verkligen ta vara på sommaren. Och även åka till Turkiet. Har redan massa planer. 
 
Blev du kär i år? Nope, förutom i choklad dåra.
 
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Har ingen koll på datum, men när vi åkte till Spanien med laget! Och Gothia!


 
Vad spenderade du mest pengar på? Choklad, mat och kläder.
 
Bästa köp? Lätt mitt löshår!

Vem har du umgåts med mest? Linda och Moa tror jag, men har även umgåtts med många fler!

Hur många kysste du?  5 st..

Har du haft ett förhållande under 2012? Ja

 

Vad önskar du att du gjort mer? Spenderat mer tid med min familj, tränat mer.


 
Vad önskar du att du gjort mindre? Bråkat med dom jag älskar, och inte ätit så mycket..

 

Bästa minnet från 2012? Utlandsresan med min familj till Fuertuvernura! Den var helt underbar, bodde på hotell med all inclusive och levde på stranden varje dag och shoppade, hade det allmänt bäst bara!

Favoritprogram/serier? Pretty little liars!

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Ähm.. Det var i maj så har lite svårt att komma ihåg men jag öppnade paket, haha, och spenderade den med vänner och familj :)

 

 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, en utlandsresa.


 
Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj, fotbollen och skolan ibland faktiskt.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2013? ♥Ta mer hand om dig själv! ♥Ät bättre! ♥Våga mer!

Vafan gör jag vaken nu

Amen godmorgon då. Jag ligger i sängen hos becca och vaknade nyss. Kommer väl gå upp om nån timme och äta frukost. Igår/idag natt blev grymt. Somnade somsagt vid 5.. Och spelade massa fifa. Idag ska jag inte göra något speciellt. Ska dra hem nån gång på dagen och duscha och hämta kläder osv, sen tillbaka hit och sova här igen. För imorgon/ idag vid 5.45 ska jag va i trollbäcken och inventera.... Hur kul? Nu ska jag försöka väcka becca för blev faktiskt hungrig.. Puss!

Godast

Hoppas ni alla har/fått en riktigt bra start på 2013, det har jag fått iaf!

Mycket nattbloggning

Hej, har alla en trevlig natt? Haha, åh asså jag är trött nu.. Och äter chips. Trevlig uppdatering av mitt tråkiga liv. Nej nu ska vi va posetiva 2013. Dö puss.

Nyårslöften

•Träna regelbundet
•Få fin mage (standard)
•Höja minst 2/3 av mina betyg
•Få minst 2 A
•Göra det bästa utav sommaren
•Satsa allt på fotbollen
•Spara mitt hår
•Inte äta choklad varje dag

Emma lycka till!!
2013 please be my year!

Ljuslyckta

Vet ni vad?!

Jag känner mig fett badass! Jag har aldrig nånsin varit uppe såhär sent på hela året, fatta grejen!
 

RSS 2.0